Aquest dimarts ha tingut lloc el darrer acte de campanya de la candidatura Connectem Lleida a la Cambra de Comerç de Lleida.

Durant l’acte, que s’ha realitzat en l’emblemàtic espai de la Seu Vella de Lleida, el Sr. Jaume Saltó, acompanyat de bona part dels candidats de Connectem Lleida, ha fet una crida a la participació presencial en el darrer dia de votació que tindrà lloc aquest dimecres 8 de maig de 10 a 18 h a la seu de la Cambra de Comerç de Lleida al carrer Anselm Clavé, 2 de Lleida.

Saltó ha explicat també les accions que s’han realitzat durant els dies de campanya i que han portat a la candidatura a fer 10 actes a tot el territori, en poblacions com Mollerussa, Balaguer i Solsona, entre d’altres, a més de diferents espais de Lleida, totes elles consistents en reunions amb associacions d’empresaris, de comerciants i empreses en general.

Per últim ha recordat que el seu objectiu és treballar per una Cambra de tots, dels autònoms, de les petites, mitjanes i grans empreses, una Cambra del comerç innovador i la transformació digital, la de la indústria, la internacionalització i les oportunitats.